IoTSWC 2019 reunirà 400 empreses amb solucions per a la digitalització de les indústries

L’esdeveniment internacional IoTSWC 2019 reunirà del 29 al 31 d’octubre a 400 empreses amb solucions per a la digitalització de les indústries, i estarà organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l’Industrial Internet Consortium (IIC). En un comunicat aquest dimarts, Fira de Barcelona ha informat que aquest congrés ha anat sumant a la seva oferta altres tecnologies que convergeixen i acceleren la transformació digital de sectors com el transport, la fabricació de béns, l’atenció sanitària, l’energia i subministraments, la construcció, les infraestructures, el retail o l’agricultura, entre d’altres.

https://www.iotsworldcongress.com/

En aquesta edició, IoTSWC preveu créixer un 15% en nombre d’expositors respecte a 2018, amb empreses que provenen de sectors com el de les tecnologies de la informació, desenvolupadors de plataformes de programari, empreses de ciberseguretat, proveïdors de serveis i de telecomunicacions, firmes d’automatització industrial, consultores, fabricants de maquinari, centres tecnològics i de R + D, incubadores, associacions i entitats relacionades amb el Iot. A la llista d’empreses participants destaquen Microsoft, Sas, Vodafone, Nutanix, Deloitte, T-Systems, Libelium, Kaspersky, Orange, Siemens, Fiware, Hitachi, Relayr, Thingstream, Zyfra, Emnify, Linux Edge Foundation, Things O2 i ARM a través de les seves centrals mundials. També hi assistiran, mitjançant el programa de socis industrials, companyies referents en diferents sectors que estan adoptant solucions Iot com Roca, i els països que més expositors aporten són Espanya, EUA, Xina, França, Alemanya i el Regne Unit.

PAVELLONS INSTITUCIONALS IoTSWC 2019 comptarà amb participacions agrupades internacionals i pavellons institucionals, en els quals ja està confirmada la presència d’expositors de Grècia, Àustria, Alemanya i Espanya. Com a novetat, l’esdeveniment estrenarà una àrea específica anomenada IOT Solutions.Font per donar visibilitat a empreses emergents amb productes i serveis originals i innovadors basats en Iot, intel·ligència artificial o blockchain, testats ja al mercat i amb possibilitats d’internacionalització. A més, comptarà amb una zona comercial, que serà l’àrea de testbeds o bancs de proves on es realitzaran demostracions en directe d’una desena d’aplicacions d’internet industrial que sobresurtin per la seva innovació i eficàcia en la millora de processos. Les gairebé 200 sessions del congrés s’estructuraran al voltant de nou eixos temàtics: tecnologies facilitadores de IOT; transport connectat; fabricació; energia i subministraments; sector salut; construcció i infraestructures; altres indústries; intel·ligència artificial, i blockchain. «,

Deja un comentario