Millorar l’experiència ciutadana amb sistemes de contacte intel·ligents

Transformar l’experiència , tant dels ciutadans com dels visitants d’un municipi, esdevé avui en dia una gran oportunitat per la gestió municipal. A mesura que les persones i els consistoris compten amb una major varietat d’opcions per reduir la seva dependència dels proveïdors més tradicionals, es torna fonamental millorar com es proporciona el servei d’atenció ciutadana i al visitant.

Per exemple, molts municipis han començat per activar sistemes i procesos de comunicació mitjançant “whatsapp”. Aquestes son les primeres passes per tornar més intel·ligents els sistemes de relació amb el ciutadà.

Però sovint passa que els processos manuals derivats d’aquests primers sistemes de contacte intel·ligents, presenten barreres significatives a l’hora d’oferir una experiència fluida, la qual cosa dóna lloc a frustracions per als agents i els clients. Això es el que cal evitar, implementant sistemes i processos que tinguin en compte tota la cadena de valor de la comunicació i no només l’emissió de la informació, sinó també com s’emmagatzema la informació obtinguda, com s’explota, com se li dona valor i com s’obté també un feedback directe que ajudi a millorar la vida dels ciutadans i l’experiència dels visitant.

Ara, els serveis públics estan recorrent a plataformes innovadores que donen suport als agents amb una visió de 360 ​​graus dels clients, una gestió del coneixement integrada i interaccions assistides per IA, de manera que poden resoldre les sol·licituds a la primera i oferir la millor experiència als públics las que es dirigeix.

Tant pel que fa a facturació com a l’aprovisionament, resposta en cas de talls o consultes de servei de camp, les empreses de serveis públics estan transformant la seva manera de prestar servei al client en 2019 i creant oportunitats per oferir nous productes i serveis d’energia.

Un comentario Agrega el tuyo

 1. Gudrun Hauslaib dice:

  Hello!

  Best offer on the market -10 %

  Bathroom, Homa Appliance, Fahion Accessories -20%

  Lighting, Office, Lighting -15%

  Beauty, Headphone, Homa Appliance -35%

  Home, Lighting, Mens Clothing -50%

  Furniture, Beauty, Office -10%

  Offer valid 5 days!

  HEAR: https://vrl.ir/AmyNAs

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s