l’Internet de les Coses (Iot) i les seves possibilitats

En molts sectors, les empreses tenen l’oportunitat de millorar la presa de decisions i la seguretat aprofitant millor les dades de l’internet de les coses (IoT) produïts per xarxes, sensors i actius, tot això al mateix temps que es millora la coordinació de les operacions i el seu control.

La clau passa per connectar el treball de camp i els operaris amb el negoci. Les aplicacions creades haurien de ser capaces d’integrar fàcilment l’internet de les coses (IoT) ampliant els sistemes de processos de control existents, els sensors agregats i altres dades fonamentals. A continuació, les empreses poden implementar processos de negoci, respondre a esdeveniments de sensors o emetre notificacions per respondre amb més rapidesa, comunicar-se millor i reduir el risc.

Explorar les possibilitats de l’internet de les coses és imprescindible avui en dia, des aprofitar els grans volums de dades generades diàriament en qualsevol sector i com no, també en el públic, que gestiona milers de dades diàries de ciutadans, empreses i visitants.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s