L’automatització intel·ligent. Un gran valor a tenir en compte

En l’actualitat, les empreses i els municipis tenen a la seva disposició, els recursos tecnològics necessaris per poder automatitzar més tipus de treball que mai. Gràcies a l’evolució de la robòtica, la intel·ligència artificial (sobre tot amb el machine learning), al costat de l’automatització de processos complexos o senzills, les oportunitats al seu abast per aplicar l’automatització intel·ligent (AI) en tota l’empresa són exponencials.

the concept of thinking.background with brain.the file is saved in AI10 EPS version. This illustration contains a transparency.

Molts sectors estan incorporant l’automatització robòtica de processos per automatitzar les tasques repetitives, laborioses, de gran volum o de risc, i experimentar així nous nivells d’eficiència i qualitat. Des de la cadena de subministrament fins a les finances i els processos de compliment, alliberar els empleats per centrar-se en la feina que afegeix valor i les interaccions amb els clients està impulsant noves eficiències i estalvis.

De fet, l’automatització està estalviant a les empreses entre un 20 i un 40% i es creu que el 45% de les activitats laborals poden automatitzar-se fent servir la tecnologia disponible avui en dia. Per tot això, revisar la seva estratègia d’automatització és imprescindible en 2019. Si la tecnologia disponible permet l’automatització de processos i tasques en sectors tant complexos, imaginem-nos el que pot fer en sectors públics on els processos son molt més senzills i de menys envergadura.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s