Noves oportunitats amb la innovació digital

La digitalització és la principal prioritat per als CIO de serveis públics en 2019, segons publica un informe de Gartner. Aquest informe, també considera que el ràpid creixement de les ‘necesitats digitals’ està canviant l’operativa de les empreses energetiques. És clar que l’enfocament cap a la transformació digital presenta nous reptes i oportunitats en tota la cadena de valor de l’energia.

El món digital és més ràpid, més intel·ligent i està millor connectat. Per tal d’adaptar-se al nou ritme dels canvis, les empreses de serveis públics estan adoptant tecnologies digitals punteres per transformar la manera en què operen, donen servei als clients i interactuen amb els seus socis al llarg de totes les cadenes de valor.

La digitalització pot significar automatitzar incomodes i poc practics processos en paper, crear aplicacions (APP) per augmentar la productivitat dels treballadors de camp, trobar noves maneres de comunicar-se amb les persones i empreses o millorar la visibilitat dels projectes i actius per part dels implicats. Definitivament, el digital és una àrea en la qual centrar-se immediatament, signifiqui el que signifiqui per a la seva empresa o en el teu municipi.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s